CV ketel vervangen in Helmond

Doorgaans gaat een CV ketel erg lang mee. Een levensduur van 20 jaar is niet uitzonderlijk. Toch komt het ook voor dat een toestel al na 10 jaar of minder aan vervanging toe is. U mag gemiddeld uitgaan van zo’n 15 jaar bij regelmatig onderhoud en normaal gebruik. Heeft u een sterk verouderde ketel of begint het systeem steeds meer gebreken te vertonen? Laat dan een professionele CV monteur inspectie uitvoeren. Misschien is het tijd om uw CV ketel te vervangen. Wij zijn u in Helmond en omgeving met dergelijke werkzaamheden van dienst. Wij komen graag langs om de situatie te inventariseren en kunnen u deskundig advies geven.

Advies op maat

Bij een kapot systeem zit er niets anders op dan de CV ketel vervangen. Maar misschien is uw ketel simpelweg verouderd en bent u op zoek naar een zuiniger alternatief dat is voorbereid op de toekomst. Er is tegenwoordig veel mogelijk op het gebied van verwarmingsinstallaties. Voor iedere situatie zal een ander type of een ander merk het meest geschikt zijn. Onze experts helpen u graag bij het maken van de keuze voor een nieuwe CV ketel. Ook kunnen wij specifieke onderdelen va het systeem vervangen. Bij een kapotte CV leiding, radiator of een kapot expansievat is een minder ingrijpende reparatie of vervanging voldoende.

Meer informatie over CV ketel vervangen?

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van nieuwe ketels? Of wilt u gelijk de CV ketel laten vervangen? Onze medewerkers staan klaar om het systeem te installeren maar geven ook met plezier advies. Bel ons op 0800 255 3733.