CV storing in Helmond, wat nu?

We gebruiken allemaal minstens eenmaal per dag warm water of de verwarming. Het is dan ook belangrijk dat u altijd op uw ketel kunt rekenen. Als er onverwacht een CV storing optreedt kan dat voor ernstig ongemak zorgen! Een CV monteur kan in dat geval zorgen dat uw ketel snel weer werkt. In de regio Helmond staan wij dag en nacht voor u klaar!

Voor u onze hulp inschakelt kunt u echter ook kijken of u de storing zelf kunt verhelpen. Op het display van uw ketel staat een storingscode, die u kunt opzoeken in het onderhoudsboekje. Daar staat op hoe u het probleem oplost! Als de waterdruk bijvoorbeeld te laag is, kunt u het expansievat bijvullen. Fluitende radiatoren moeten vaak worden ontlucht. Komt u er niet uit? Dan staan wij in Helmond altijd paraat.

Snelle hulp van de expert in Helmond: 24/7!

Wij begrijpen dat u er snel weer warm wilt bijzitten. Daarom kunt u dag en nacht een beroep op ons doen! Wij komen in onze goed uitgeruste bedrijfsbussen snel naar u toe. Al het benodigde materiaal hebben wij op voorraad, de CV storing wordt snel verholpen! Aarzel daarom niet om onze hulp in te schakelen en bel naar 0800 255 3733.